Gitaarles Maastricht


Bent u op zoek naar muziekles in Maastricht en omstreken
?Mail vrijblijvend voor gratis en vrijblijvende proefles (Klick)
Sms of whats app naar 0627360932

 Wat zijn de mogelijkheden?
– Bij de leeftijd en muzieksmaak aansluitende privé en groepslessen voor kinderen, jongeren en volwassenen.
– gitaarles, basles en piano/keyboardles voor absolute beginners en gevorderden
– elektrisch en akoestische gitaarles in pop, jazz, rock, blues, latin, klassiek, vingerpicking….
– kinderen vanaf 6 jaar kunnen al beginnen met de lessen
– les aan huis in Maastricht en omgeving
– Spelen in bandformatie en bandcoaching

– eigen reparatie en afstelservice rondom de gitaar en versterkers
– hulp en bemiddeling bij aankoop van een instrument

Waar vinden de lessen plaats?
De muzieklessen vinden plaats in mijn moderne en sfeervolle lesstudio in Maastricht/Heer met gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Uitvoeringen en workshops
Naast de muziekles organiseer ik ook regelmatig motiverende uitvoeringen en workshops voor de leerlingen in Maastricht en in het Heuvelland. Ook verzorg ik met mijn team van EduArt workshops aan scholen en bedrijfen in diverse kunstdisciplines.

 

Meer informatie is ook te vinden onder  www.onlinegitaarcursus.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gitaarles Maastricht
Schappert Music is het muzikale adres voor gitaarles en gitaar leren spelen in de regio Maastricht.
Wat zijn de mogelijkheden? Klassieke gitaarles in Maastricht, Jazzgitaar, leren soleren en natuurlijk akoestische en elektrische gitaarles.
Goed gestructureerde gitaarlessen aan beginners en gevorderden, senioren, ouderen, volwassenen en kinderen in mijn ruime en moderne lesstudio.
Wilt u snaren kopen in Maastricht of bent u op zoek naar gitaarles voor kinderen of eventueel ook gitaarles voor volwassenen vind u dit in Maastricht bij Patrick Schappert.

Maar ook basgitaar leren spelen, basles en keyboardles voor kinderen en volwassenen behoren tot de mogelijkheden.
Natuurlijk geef ik ook graag advies bij het kopen van een gitaar, basgitaar.

Maar misschien wilt u liever contrabas leren spelen? Contrabasles via Skype les in Maastricht middels muziekles  via webcam is een noderen vorm van een gitaarcursus of basgitaarcursus.

Moderne lesvormen zols online gitaarles via skype zijn makkelijk online te volgen via de computer. Dit is een perfecte manier om gitaar te spelen voor beginners of gitaarcursus voor beginners te volgen in Maastricht en omgeving.

Woont u in het Heuvelland? Misschien is dan gitaarles aan huis een betere optie.

Schappert Music geeft gitaarles, muziekles, basles, en keyboarddles ook in de omgeving Maastricht zoals in Meerssen, Vaals, Heerlen, Sittard, Heerlen, Luik, Mheer, Margraten, Cadier en Keer, Gronsveld, Sibbbe, Eijsden, Geleen, Slenaken en Epen.

Het is niet te duur. Men kan ook zijn gitaar laten afstellen in de muziekwinkel Maastricht oftewel een muziekzaak in de omgeving Maastricht.

 

Wilt u liever workshop gitaar volgen of leren tokkelen? De bekende gitaarliedjes, akkoorden leren en gitaargrepe leren spelen zijn hier onderdeel van de gitaarles.

Maar ook natuurlijk de eenvoudige gitaarliedjes voor beginners, jazzgitaar, bluesgitaar leren spelen, popmuziek, bandcoaching, repetitieruimte Maastricht huren, in een popbandje leren spelen, ensemble les, noten leren lezen, gitaarles voor senioren, muziekles voor ouderen, pianoles in Maastricht, piano leren spelen, pianoles voor beginners in Maastricht, pianolessen volgen in Maastricht, gitaarlessen volgen op flexiebele lestijden, gitaarles voor kind in Maastricht.

 

Schappert Music is het betrouwbare adres voor gitaarles in Vijlen, keyboardles in Margraten, gitaar leren spelen in Valkenburg ad Geul, en met plezier muziek maken tegen een betaalbaar tarief.